Jupiler League wil vrouwen in de stadions.

Vrouwen maken graag een babbel en nuttigen hier graag een drankje bij. Om meer vrouwen te trekken naar een Jupiler League wedstrijd is dit inzicht gecombineerd tot een lady’s night tijdens een Jupiler League wedstrijd.

 

Hier krijgen de vrouwen een speciaal vak in de tribune waar ze kunnen genieten van voetbal met een vrouwelijke touche. Een facebook pagina zal tijdens iedere Jupiler League wedstrijd dit aankondigen met een evenement. De vrouwen kunnen een speciaal ladyticket kopen met een bijbehorende pinpas. Met deze pinpas is het mogelijk een gratis champagne te halen.

 

Door deze pinpas te verzilveren moeten de vrouwen alleen hun e-mailadres achterlaten waardoor ze iedere volgende wedstrijd op de hoogte worden gehouden door middel van een nieuwsbrief.

 

In de winkelstraten van grote steden binnen een straal van 20 kilometer van een komende wedstrijd zullen goodybags op straat worden uitgedeeld. Hier zal een flyer, pinpas inzitten met een mini flesje champagne en een kleine verpakking zoutjes.